Termeni si Conditii

KamagraRomania.ro este un magazin online care furnizeaza servicii si produse care fac obiectul anunturilor, termenilor si conditiilor stabilite in prezentul acord. Utilizatorii (vizitatorii) si membrii (utilizatorii inregistrati cu un cont pe acest site) se angajeaza sa respecte regulile, liniile directoare, politicile, termenii si conditiile aplicabile acestor servicii si produse inainte de a le utiliza. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand acest site si acesti termeni si conditii.

Inainte de a continua, va rugam sa cititi acest acord deoarece accesarea, navigarea sau utilizarea in orice alt mod a site-ului indica faptul ca sunteti de acord cu toti termenii si conditiile din acest acord.

Am expus termenii si conditiile care se aplica informatiilor afisate in paginile KamagraRomania.ro si la comanda oricarui produs de pe acest site. Prin plasarea unei comenzi, acceptati si respectati acesti termeni si conditii.

Daca aveti probleme cu intelegerea acestor termeni si conditii, va recomndam sa ne contactati prin e-mail la adresa: contact[@]KamagraRomania[.]ro sau prin formularul de contact .

1. Informatii generale si conditii de utilizare a site-ului KamagraRomania.ro

a) KamagraRomania.ro este un site de tipul magazin online care ofera spre comercializare produse destinate imbunatatirii vietii sexuale. O conditie medicala de baza poate fi cauza unei disfunctii sexuale. Va recomandam sa efectuati o examinare medicala detaliata, inclusiv toate testele de sange relevante, Inainte de a cumpara produse de pe acest site.

b) Comandand produse de pe KamagraRomania.ro, certificati ca sunteti un adult cu varsta peste 18 ani si ca ati consultat medicul dumneavoastra in privinta problemei pentru care achizitionati produsul. De asemenea, certificati ca sunteti pe deplin constient de efectele pe care produsele de pe acest site le pot avea asupra dvs., mai ales in cazul in care suferiti de orice fel de problema de sanatate.

c) Nu suntem responsabili pentru problemele fizice cauzate oricui consuma produse de pe acest site in timp ce iau medicamente care contin nitrati. Sunteti pe deplin constient ca utilizarea produselor de pe acest site alaturi de medicamentele care contin nitrati poate reprezenta un risc serios pentru sanatatea dumneavoastra.

d) Sunteti de acord sa exonerati KamagraRomania.ro si pe toti angajatii KamagraRomania.ro de orice raspundere legata de orice efecte adverse pe care le puteti suferi in urma utilizarii oricaror produse achizitionate de pe acest site.

e) Confirmati ca nu aveti niciun fel de afectiuni medicale care sa interfereze cu functionarea produselor cumparate de pe acest site (de exemplu, probleme de inima sau tensiune arteriala) si daca aveti orice schimbare in starea dumneavoastra de sanatate, veti intrerupe utilizarea produselor mentionate anterior si nu veti relua utilizarea acestora inainte de a consulta un medic.

f) Veti fi singurul raspunzator pentru accesul si utilizarea acestui site de catre oricine utilizeaza numele de user si parola atribuita initial, indiferent daca accesul si utilizarea acestui site este sau nu autorizat de dvs. inclusiv, fara limitare, toate comunicarile si transmisiile si toate obligatiile (inclusiv, dar fara a se limita la obligatiile financiare) ocazionate de acest acces sau utilizare. Sunteti singurul responsabil pentru protejarea securitatii si a confidentialitatii parolei si identificarii care va este atribuita. Trebuie sa anuntati imediat KamagraRomania.ro despre orice utilizare neautorizata a parolei dvs. sau a identificarii dvs. sau a oricarei alte incalcari sau a unei amenintari de nerespectare a securitatii site-ului.

2. Garantia calitatii si originalitatii produselor

a) KamagraRomania.ro si-a castigat prestigiul unui magazin online care a reusit sa schimbe in bine viata sexuala a mii de barbati si femei din Romania. Am reusit sa ne construim acest prestigiu ghidandu-ne dupa filozofia ca fiecare om care doreste sa isi redescopere sau sa isi redefineasca viata sexuala merita produse accesibile de cea mai buna calitate la preturi rezonabile.

b) Calitatea, valoarea si excelenta produselor si serviciilor sunt principiile noastre principale. Suntem atat de siguri de produsele noastre incat oferim oricarui client posibilitatea returnarii produselor si rambursarea lor in cazul in care a fost nemultumit! Nu numai ca vindem produse de cea mai buna calitate, dar le oferim si la cele mai mici preturi, cu servicii personalizate asigurate.

c) Toate produsele noastre sunt fabricate in conformitate cu instructiunile stricte ale standardelor europene, care asigura ca acestea sunt de cea mai buna calitate si obtin cele mai bune rezultate posibile.

d) Comercializam doar produse de la producatori de renume care adera la procedurile de testare stricte si aprofundate inainte, in timpul si dupa fabricare. Toate produsele sunt obtinute din cele mai fine ingrediente si sunt testate temeinic in timpul procesului de productie.

e) Va asiguram ca primiti produse in stare perfecta, cu sigiliile producatorului intacte si cu date lungi de expirare. Acest lucru ne-a ajutat sa ne construim o buna reputatie.

3. Descrierea produselor

a) Am incercat sa ne asiguram ca informatiile furnizate pe KamagraRomania.ro sunt corecte. Cu toate acestea, nu reprezentam producatorii si nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste informatiile. Informatiile despre produsele furnizate pe site provin de la producatorii produsului relevant.

b) Descrierea si specificatiile produselor de pe site-ul web sunt doar aproximative si ne rezervam dreptul de a face modificari care nu afecteaza in mod semnificativ calitatea sau performanta acestor produse.

c) Ne rezervam dreptul de a corecta orice eroare care apare pe site sau sa retragem orice produs din vanzare fara sa oferim explicatii. Pretul si disponibilitatea pot fi modificate fara notificare.

d) Nu detinem sau fabricam produsele vandute pe acest site. KamagraRomania.ro este doar comerciant.

4. Pretul si plata

a) Pretul produselor va fi pretul afisat pe site-ul KamagraRomania.ro in momentul acceptarii comenzii. Pretul include toate taxele, dar clientul va trebui sa achite in plus taxa de transport asa cum este precizat in sectiunea “Comanda si livrare” si care apare clar in formula de calcul din momentul lansarii comenzii ferme. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in orice moment dar, odata ce comanda a fost plasata, pretul respectat este cel afisat in momentul adaugarii produsului in cos.

b) Utilizatorii pot plasa comenzi online sau telefonic, urmand ca produsele comandate sa fie expediate catre adresele specificate prin intermediul unui curier. Plata pentru produsele si serviciile solicitate se efectueaza in sistem ramburs, adica plata cu bani lichizi catre curier, la predarea coletului cu produse.

c) Toate promotiile sunt numai pentru o perioada limitata si sunt supuse stocului si disponibilitatii

5. Comanda si livrarea produselor

a) Timpul estimat de livrare pe teritoriul Romaniei este de 1-2 zile lucratoare, existand exceptii pentru localitati in care transportatorul nu are acoperire sau pentru perioade de sarbatori legale.

b) In cazul in care exista o eroare in informatiile de livrare pe care le-ati furnizat, trebuie sa ne anuntati imediat. Daca nu faceti acest lucru, nu vom fi responsabili daca coletul nu este livrat.

c) Vom organiza livrarea produselor pe care le comandati la adresa pe care o specificati in procedura de comanda online.

d) Daca exista probleme de livrare cu privire la produsele comandate (de exemplu: deteriorate), trebuie sa ne anuntati prin telefon sau prin e-mail in termen de 24 de ore de la data livrarii. KamagraRomania.ro nu isi nici o raspundere pentru orice pierdere sau deteriorare survenita in timpul livrarii, dar vom incerca intotdeauna sa va ajutam.

e) Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile venite de la clienti care au comenzi anterioare neachitate sau refuzate. Daca ati refuzat un colet expediat catre dvs in urma unei comenzi efectuate la KamagraRomania.ro, si totusi doriti sa faceti o noua comanda, va trebui sa achitati in avans atat costul noii comenzi cat si costul comenzii anterioare.

g) Daca nu puteti ridica o comanda decat intr-un anumit interval de zile sau ore, va rugam sa ne comunicati pentru a da indicatiile curierului intocmai.

6. Anularea si rambursarea comenzilor

a) Puteti anula comanda dvs. pana la ora 16:00 a zilei in care ati plasat comanda sau cel tarziu ora 16:00 a zilei urmatoare daca ati plasat comanda dupa ora 16:00.

b) Ca si o garantie a calitatii si a originalitatii produselor comercializate pe KamagraRomania.ro, oferim posibilitatea returnarii banilor in cazul in care nu sunteti satisfacut(a) de un produs comandat. Pentru a solicita restituirea contravalorii unui produs nesatisfacator, va rugam sa ne contactati pe email sau telefonic.

c) in cazul solicitarii de returnare a unei comenzi si rambursare, clientul va trebui sa returneze produsul partial sau total, acolo unde este posibil, catre KamagraRomania.ro, pentru a fi distrus.

d) Cererile de rambursare pentru un produs nesatisfacator sunt acceptate in maxim 14 zile lucratoare de la receptia coletului de catre client.

7. Politica de confidentialitate

Acest site utilizeaza module cookie standard pentru a tine informatii despre cosul dvs. de cumparaturi si pentru a va oferi o experienta cat mai facila de navigare in magazin. Fara aceste module de tip cookie, nu ar fi posibil procesul de comanda online. Orice informatii personale pe care le furnizati direct prin intermediul site-ului KamagraRomania.ro pot fi stocate. Pentru explicatii detaliate va rugam accesati pagina de “Politica de confidentialitate”.

8. Disclaimer

a) Prin navigarea pe acest site sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre. Desi luam masuri de precautie pentru a proteja site-ul si informatiile dvs., nu putem sa ne asumam raspunderea pentru orice pierdere sau deteriorare, reala sau dedusa si cu sau fara dovezi cauzate de utilizarea acestui site web. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs. legale in conformitate cu legislatia in vigoare.

b) Produsele afisate pe acest site (stimulente sexuale, suplimente alimentare, geluri, creme, produse naturiste, etc) sunt omologate prin legislatia nationala si internationala;

c) Produsele de pe KamagraRomania.ro NU au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o afectiune medicala;

d) Informatiile din continutul acestui site au doar scop informativ, NU trebuie considerate sfaturi medicale si NU inlocuiesc consultanta medicala de specialitate. KamagraRomania.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru exactitatea sau exhaustivitatea informatiilor furnizate in cadrul site-ului, intru-cat acestea au fost preluate de la producatori si diferite surse recomandate de acestia;

e) Exista posibilitatea ca unele din produse sa functioneze perfect pentru unele persoane, in timp ce pentru altele sa nu aiba nici un efect. La fel cum persoanele din a doua categorie sa descopere ca fiind eficiente produse care nu functioneaza la prima categorie. Rezultatele cat si durata de utilizare a stimulentelor sexuale pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar; Orice situatie reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.

f) A NU se depasi doza zilnica recomandata pentru fiecare produs in parte;

g) A NU se lasa la indemana copiilor!

h) Prin acceptarea acestor Termeni de utilizare si utilizarea site-ului www.KamagraRomania.ro, certificati ca aveti varsta de 18 ani sau mai mult.